Hlavní obsah

Nová alba: Volbeat, Skillet, Mabel a Epydemye

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V minulých dnech se do světa prodraly dvě zajímavé rockové novinky. Jde o nová alba již etablovaných skupin Volbeat a Skillet. Debutem se hlásí také zpěvačka Mabel, spíše pro děti vytvořila album česká folková kapela Epydemye.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Volbeat: Rewind, Replay, Rebound

Foto: Vertigo

Obal alba

Dánská rocková parta Volbeat se během uplynulých let pozvolna drala do centra zájmu rockových příznivců, což jí přineslo značné renomé, kterému se těší dodnes. Její sedmé album vychází z toho, co dobře umí, tedy nápaditého a melodického rocku, dobře zahraného a jistě interpretovaného.

Skillet: Victorious

Foto: Atlantic

Obal alba

Křesťanský rock není styl, který by hudební fanoušci extra vyhledávali. Skillet ale dokáží do svých pozitivních textů vlít mnoho dravé energie prostřednictvím hudby. Victorious je jejich deváté album a fanoušky kapely, kterých má dost i u nás, rozhodně nezklame. 

Mabel: High Expectations

Foto: Polydor

Obal alba

Mabel Alabama Pearl McVeyová se narodila ve Španělsku a ve svých propagačních řádcích se hlásí ke třem zemím, k rodišti, Velké Británii a Švédsku. Zpěvačka a skladatelka vydává své první album. Prezentuje na něm směsku popu a r’n’b, nepříliš výraznou či nápaditou. 

Epydemye: Milé děti

Foto: archiv kapely

Obal alba

Epydemye je kapela, která se na folkové scéně už řadu let těší dobrému renomé. Po desce Kotlina, která získala Cenu Anděl 2015 v kategorii Folk a country a nabízelo písňově pojatá vážná témata z české novodobé historie, jsou na novince písně o dětech, rodičích a jejich problémech a soužití.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám