Hlavní obsah

Nová alba: The Killers, Erasure a Bright Eyes

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

The Killers je kapela, na jejíž desky se obvykle čeká se zvědavostí. Ta nová vyšla před několika dny. Erasure poteší popové fandy, a Bright Eyes zase svým návratem všechny ty, kteří si na ně po devítileté pauze pamatují.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

The Killers: Imploding The Mirage

Americká kapela The Killers přichází s novou deskou po třech letech. Částečně ji nahrávala v Utahu, neboť pro zpěváka Brandona Flowerse je to místo, kde se seznamoval s hudbou. V nových písních se objevují výrazné vklady elektroniky, které se kapela nikdy nevyhýbala.

Foto: Island

Nové album

Erasure: The Neon

Britská dvojice Erasure slaví pětatřicet let na scéně. Patří k představitelům synthpopové hudby, počítá se mezi její průkopnice. Na novém albu, které je devatenácté v její diskografii, jí zachovala přízeň. Na novince je deset skladeb.

Foto: Mute

Nové album

Bright Eyes: Down in the Weeds, Where the World Once Was

Bright Eyes je americká indiefolková kapela, která si dala v roce 2011 pauzu. Nyní se ale vrací a rovnou nabízí nové album. Je desáté v její diskografii a ona v písních shrnula svůj současný pohled na vybraný styl.

Foto: Dead Oceans

Nové album

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám