Hlavní obsah

Nová alba: Tereza Balonová, Placebo, Machine Gun Kelly i Jarret

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tereza Balonová nabírala zkušenosti na koncertech jako host skupin Jelen, Divokej Bill, Davida Kollera či Ewy Farne. Nyní dospěla ke svému debutovému albu. Placebo se vrátili po devíti letech a Machine Gun Kelly zase přivoněl k punk rocku. Jarret slaví už třicet let. Jejich počiny jsou na trhu jen pár hodin.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Tereza Balonová: Půlnoc

Písničkářka Tereza Balonová vydává své první album. Pohybuje se na něm mezi folkem a popem, texty jsou osobní a věnují se vztahům či hledání místa v životě. Na desce je jedenáct písniček. S texty Balonové pomohla i Kateřina Marie Tichá.

Foto: Singlton

Placebo: Never Let Me Go

Britská formace Placebo vydala osmé studiové album. Je současně její první po devíti letech, po Loud Like Love z roku 2013. Je to také první album, které kdysi trojice nahrála jen ve dvou (Brian Molko a Stefan Olsdal). Ze sestavy v roce 2015 odešel bubeník Steve Forrest. Novinka přináší třináct alternativně-rockových skladeb.

Foto: Rise

Machine Gun Kelly: Mainstream Sellout

Americký hudebník Machine Gun Kelly se pohybuje ve více žánrech. Novinka se nese nejvíce v punkrockovém duchu. Spolupracoval na ní mimo jiné s Travisem Barkerem, bubeníkem punkrockové formace Blink-182. Série šestnácti písní se měla původně jmenovat Born with Horns, ovšem v lednu byl název změněn.

Foto: Interscope

Jarret: Ohrané pásmo

Liberecká skupina Jarret slaví třicet let existence a nadělila si dárek v podobě kompilace mapující její cestu na české hudební scéně. Trojalbum Ohrané pásmo nabízí to nejvýraznější z dosavadních pěti studiových alb kapely.

Foto: Indies Scope

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám