Hlavní obsah

Nová alba: Shakira, Tata Bojs a SOČR i Petr Muk

Právo, Jaroslav Špulák

Kolumbijská zpěvačka Shakira je hvězda první velikosti a snaží se to potvrdil i svým novým albem. Tata Bojs vydali záznam společného loňského koncertu se Symfonickým orchestrem Českého rozhlasu, vyšlo i zajímavé kompilační album coby vzpomínka na debut Petra Muka.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová alba 21. týden

Článek

Shakira: El Dorado

Foto: Sony Music

Nová alba

Jedenácté studiové album kolumbijské zpěvačky, která si říká Shakira, přináší písně v duchu tzv. latino popu. Shakira na něm nepokrytě míří do mainstreamu, žádné extra výrazné písně na něm ale nejsou.

Tata Bojs a SOČR: Tata Bojs & SOČR live

Foto: Supraphon

Nová alba

Skupina Tata Bojs odehrála loni 23. listopadu v pražském Foru Karlín v rámci projektu Nové horizonty společný koncert se Symfonickým orchestrem Českého rozhlasu pod taktovkou Tomáše Braunera. Osobité úpravy jejích skladeb vycházejí nyní na albu.

Petr Muk: Petr Muk

Foto: Warner Music

Nová alba

Zesnulý zpěvák Petr Muk, jeden z nejvýraznějších hlasů, skladatelů a textařů domácí popové scény, vydal před dvaceti lety první sólové, eponymní, album. K jubileu vychází jeho reedice ve 2CD podobě s dvanácti bonusy.

Monkey Business: Kavárna de Luxe

Foto: Warner Music

Nová alba

Kapela Monkey Business oslovila několik domácích tvůrců a požádala je o remix některé ze svých skladeb. Úkolu se mimo jiné zhostili Ecson Waldes, Ligh And Love, Pub ANimals, Jiří Burian a další. Vzniklo příjemné a svěží album s dobrými nápady.

Alestorm: No Grave But The Sea

Foto: napalm Records

Nová alba

Zajímavá skotská kapela Alestorm poslala do světa své v pořadí páté album. Metal v něm mísí s prvky folku, přitom mu zachovala pevný a razantní ráz.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám