Hlavní obsah

Nová alba: Queens of The Stone Age, Loreen i Leprous

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prázdniny se chýlí ke svému závěru a na trh se dostávají ještě některá alba umělců, kteří se rozhodli vydat je v době relativního vydavatelského klidu. Patří mezi ně američtí Queens of The Stone Age, švédská zpěvačka Loreen nebo norští progresivisté Leprous.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová CD

Článek

Queens of The Stone Age: Villains

Foto: Matador

Nová alba

Jedna ze zásadních kapel americké klubové scény přelomu devadesátých a nultých let. Na své novince, jež je sedmým studiovým počinem v její historii, nabízí opět svůj milovaný stoner rock. Je znovu zahraný tak rádně, že tahle deska rozhodně stojí za pozornost.

Loreen: Nude

Foto: Warner Music

Nová alba

Švédská vítězka Eurovize 2012 Loreen vydala minialbum Nude. Svým fanouškům sdělila, že není určeno pro kritiky, nýbrž pro ně, jako poděkování za přízeň. Do konce roku plánuje velkou desku. Nude se pohybuje v ranku elektronického alternativního popu a k přímočarosti má daleko.

Leprous: Malina

Foto: Inside Out Music

Nová alba

Norská progressive-metalová kapela Leprous je ve svém ranku velmi oblíbená. Deska s česky znějícím názvem přináší jedenáct skladeb na ploše necelé hodiny. Jsou aranžérsky vycizelované a přitom mají zajímavý průběh i gradaci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám