Hlavní obsah

Nová alba: Prago Union, Michael Kiwanuka, Robin Mood či Stereophonics

Právo, Jaroslav Špulák

Prago Union na svém novém albu pokračují v palbě smysluplných a nápaditých slovních obratů, Robin Mood dokazuje, že napsat solidní písničku stále lze, Voxel se k té schopnosti hlásí rovněž, Michael Kiwanuka se inspiroval v šedesátých letech, Stereophonics zůstali věrní melodickému rocku a Hootie & The Blowfish oslavili loňský návrat další deskou.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Prago Union: Perpetuum promile

Pražská kapela Prago Union nabízí své nové album, jehož vnitřní příběh navazuje tam, kde fanoušky a posluchače zanechala deska Smrt žije. Je to v pořadí šestá deska formace, v jejímž čele stojí raper a autor Kato.

Foto: Strojovna

Nové album

Robin Mood: Na Měsíc

Zpěvák a skladatel Robin Mood již na svých dříve vydaných singlech prokázal, že má výrazný melodický tah a cit pro písničku v její tradiční formě. Jeho debutové album nabízí tucet skladeb, které jsou díky uvedeným vlastnostem takto pospolu velmi přitažlivé.

Foto: Warner Music

Nové album

Voxel: Nanovo

Písničkář Voxel vyměnil kytaru za mandolínu, sestavil kapelu Voxel & spol. a s ní natočil své již třetí album. S novým repertoárem vyjede v listopadu na turné, v jehož průběhu album Nanovo pokřtí.

Foto: Warner Music

Nové album

Jak bydlí zpěvák Voxel v třípokojovém bytě v olomoucké novostavbě

Jak bydlí VIP

Hootie & The Blowfish: Imperfect Circle

Americká formace Hootie & The Blowfish vznikla v roce 1986. Loni nicméně ukončila desetiletou pauzu ve své činnosti a vrátila se s v pořadí šestou studiovou nahrávkou. V ní k sobě přimkla své dvě inspirační lásky, sice rockovou hudbu a country.

Foto: Capitol

Nové album

Michael Kiwanuka: Kiwanuka

Britský zpěvák, skladatel a hudebník Michael Kiwanuka přesvědčil o svých autorských a interpretačních kvalitách již na svých prvních dvou deskách. Novinka nabízí skladby, které se zvukově blíží nahrávkám ze šedesátých let, v té době též čerpají hudební inspiraci a představují Kiwanuku jako pozoruhodného zpěváka.

Foto: Interscope

Nové album

Stereophonics: Kind

Velští rockeři Sterephonics na to šli tentokrát od lesa. Své jedenácté album Kind natočili během několika dnů při studiové jam session. Účelem bylo dosáhnout maximální autentičnosti a syrovosti. Kolekci produkovali člen kapely Kelly Jones a producent George Drakoulias.

Foto: Parlophone

Nové album

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám