Hlavní obsah

Nová alba: Pink, The Cranberries, Vltava, Limetall a další

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každé nové album americké zpěvačky Pink je očekávané, takže je to největší zajímavost na trhu s novými alby posledních dní. Vyšlo i album britských The Cranberries, na kterém jsou nové písně, jež předloni nazpívala v lednu 2018 zesnulá Dolores O’Riordanová.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová CD

Článek

Pink: Hurts 2B Human

Foto: RCA

Nová alba

Americká popová zpěvačka Pink vydává po dvou letech nové album. Je na něm třináct písniček. Její popový pohled je ostřejší, otevřenější, než je na scéně běžné. Recenze na desku jsou lehce nadprůměrné. 

The Cranberries: In The End

Foto: BMG

Nová alba

Irska rocková skupina The Cranberries vydala své poslední studiové album, na kterém zpívá její zesnulá zpěvačka Dolores O’Riordanová. Kolekce In The End obsahuje jedenáct skladeb a první singl z ní, All Over Now, vyšel už 15. ledna, v první výročí smrti zpěvačky. Písničky se nesou v tradičním soundu kapely.

Vltava: Náklad štěstí

Foto: Warner Music

Nová alba

Náklad štěstí je box všech řadových alb pražské skupiny Vltava. Je rozšířený o novinku takzvaných vzácností z let 1986 až 2016, která se jmenuje Diamantové boty ve dvířkách kamen. Na ní jsou nikdy nevydané nebo opomenuté snímky.

Limetall: Znamení

Foto: archiv kapely

Nová alba

Členové kapely Limetal nyní fungují s pozměněným názvem Limetall. Pro album Znamení vytěžili obsah minialba Swingers párty, když skladbám vtiskli ve studiu lepší zvuk, a přidali nové písničky. 

Peter Lipa: Dobré meno

Foto: East-West Promotion

Nová alba

Nové album slovenského jazzmana Petera Lipy obsahuje třináct písní, které prezentují různorodou produkci a také nasazení všech hudebníků. Jednotlivé skladby vznikaly v průběhu posledních dvou let. Nahrávalo se ve čtyřech bratislavských studiích. 

Alan Parsons: The Secret

Foto: Frontiers Records

Nová alba

Čas mezi tímto a Parsonsovým předchozím albem A Valid Path z roku 2004 představuje nejdelší mezeru mezi dvěma po sobě následujícími alby, patnáct roků. Kolekci britského hudebníka tvoří skladby v duchu progresivního rocku. 

Rob Thomas: Chip Tooth Smile

Foto: Atlantic

Nová alba

Čtvrté album amerického zpěváka Roba Thomase produkoval Butch Walker. Písně jsou inspirovány středním proudem osmdesátých let, stejně tak poprockovými písněmi ze sedmdesátých až devadesátých let.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám