Hlavní obsah

Nová alba: Pavel Callta, Eros Ramazzotti a Rita Ora

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dva muži a jedna žena, respektive tři alba, která vyšla v čase předvánočním v posledních několika dnech. S novými sériemi písní na nich přicházejí Rita Ora, Pavel Callta a Eros Ramazzotti.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová CD

Článek

Pavel Callta: Součást

Foto: Warner Music

Nová alba

Zpěvák Pavel Callta vydává své druhé studiové album. Je na něm tucet písniček, většinou o vztazích, a jako bonus duet s Pokáčem nazvaný Písnička. Callta má schopnost napsat příjemnou melodii, rezervy má ale v psaní textů.

Eros Ramazzotti: Vita ce n'è

Foto: Universal Music

Nová alba

V pořadí čtrnácté studiové album italského zpěváka Erose Ramazzottiho přináší patnáct písniček, mezi kterými jsou tři duety - s Alessií Carou, Luisem Fonsim a Helene Fischerovou. Vydání desky doprovodí světové turné, které začne 17. února v Mnichově a 22. října 2019 se zastaví i v pražské O2 areně.

Rita Ora: Phoenix

Foto: Warner Music

Nová alba

Zpěvačka Rita Ora vydala album Phoenix. Příznivci na ně čekali šest let. Důvodem byly problémy s labelem Roc Nation, se kterým soudní pře a neshody vyvrcholily v roce 2016, kdy se Rita Ora s firmou definitivně rozešla. Deska přináší průměrný elektropop s drobnými stylovými přesahy.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám