Hlavní obsah

Nová alba: Moby, Sparks, Charli XCX a další

Právo, Jaroslav Špulák

V předešlých dnech se na trhu objevila i alba výrazných elektronických tvůrců. Jsou to především Moby a Charli XCX. Jejich nové řadové počiny prezentují poněkud bezradnou aktuální tvář elektroniky. Američtí Sparks naopak pop osvěžují, protože na něj nahlížejí s nadhledem a úsměvem.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Moby: All Visible Objects

Americký hudebník, producent a zpěvák Moby je teď autorsky u elektroniky. V tom duchu je vedené i jeho v pořadí sedmnácté studiové album. V jednotlivých skladbách je řada hudebních hostů, celkově je to spíše hudební kulisa na párty.

Foto: Mute

Nové album

Sparks: A Steady Drip, Drip, Drip

Sparks je americká sourozenecká kapela, která tvoří pop tak, aby nebyl nudný. V sestavě jsou bratři Ron a Russell Maelovi. Kolekce je již čtyřiadvacátá studiová v diskografii skupiny. Je zábavná, vtipná a stále svěží, přitom bytostně popová.

Foto: BMG

Nové album

Charli XCX: How I’m Feeling Now

Excentrická britská zpěvačka Charli XCX vydala čtvrtou studiovou desku How I’m Feeling Now. Jsou na ní bolestivé tóny, nemocný zvuk i neotřelé postupy moderního popu, postavené hlavně na barevném zvuku. Album reflektuje rozpoložení zpěvačky během domácí karantény.

Foto: Warner Music

Nové album

Andrew Farriss: Andrew Farriss

Andrew Farriss je znám jako klávesista, doprovodný zpěvák a skladatel již neexistující australské skupiny INXS, kterou společně se svými bratry Timem a Jonem založil. Jeho první sólové album se nese v duchu žánru country.

Foto: BMG

Nové album

Tokyo Blade: Dark Revolution

Britská metalová kapela Tokyo Blade je na hudební scéně od roku 1982. Je představitelkou nové vlny britského heavy metalu, v tom duchu se ostatně nese i její nová deska, v pořadí devátá studiová. Zdobí ji skvělé hráčské i pěvecké výkony, jak se v uvedeném stylu sluší a patří.

Foto: Nuclear Blast

Nové album

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám