Hlavní obsah

Nová alba: Marek Ztracený, Mogwai, Tash Sultana a Whitesnake

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Albovou vzpomínku na své loňské večery v pražské O2 areně vydal zpěvák a hudebník Marek Ztracený. Na světě jsou novinky skupiny Mogwai a Australanky Tary Sultany, zajímavý je i remixovaný výběr bluesových skladeb kapely Whitesnake.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Marek Ztracený: Marek Ztracený v O2 areně 2020

Dva zcela vyprodané koncerty 22. a 23. února 2020 v pražské O2 areně se základem koncertního alba, které zpěvák Marek Ztracený vydal rok poté. Jsou na něm koncertní verze písní z tehdy nového alba Planeta jménem stres i skladby starší.

Foto: Supraphon

Nové album

Mogwai: As The Love Continues

Skotská postrocková kapela Mogwai vydává své desáté studiové album. Kolekce je připomínkou pětadvacátého výročí vydání prvního singlu formace. Je na ní jedenáct pozoruhodných instrumentálních skladeb a trvá více než hodinu.

Foto: Rock Action

Nové album

Tash Sultana: Terra Firma

Druhé album australské písničkářky Tash Sultany vzniklo v koronavirové době. Napsala je v klidném domácím prostředí. Poprvé se autorka rozhodla skládat s dalšími autory, ke spolupráci přizvala Matta Corbyho a Dana Humeho. Skladby na desce se pohybují v ranku alternativního rocku.

Foto: Lonely Lands Records

Nové album

Whitesnake: The Blues Album

Novou kolekci písní posbírali britští hardrockoví veteráni Whitesnake v celé své bohaté kariéře. Jde o ty, jež se svou podstatou i vyzněním přibližují blues rocku a najdou se mezi nimi i písničky ze sólové tvorby zpěváka Davida Coverdalea. Ve všech případech jde o skladby remixované v loňském roce.

Foto: Warner

Nové album

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám