Hlavní obsah

Nová alba: Machine Gun Kelly, Michael Hutchence a Olympia

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Machine Gun Kelly je americký raper, který už u nás koncertoval a nyní vydává nové album. Písně Michaela Hutchence, zpěváka australských INXS, jsou na jeho posmrtně vydaném profilovém albu. Od protinožců přichází i nový počin zpěvačky Olympie.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová CD

Článek

Machine Gun Kelly: Hotel Diablo

Foto: Interscope

Obal alba

Americký raper Machine Gun Kelly je kontroverzní postava hudební scény. Album Hotel Diablo je čtvrté v jeho diskografii. Otevřené texty ze života na něm stojí vedle chytrého hudebního spojení hip hopu a rocku.

Michael Hutchence: Mystify: A Musical Journey with Michael Hutchence

Foto: Universal Music

Obal alba

Zpěvák australských INXS zemřel v roce 1997 v australském Sydney. Kolekce nabízí písničky kapely INXS a několik skladeb, jež předtím nebyly v dané podobě zveřejněny. U některých písní jsou i dialogy. 

Olympia: Flamingo

Foto: EMI

Obal alba

Pod uměleckým jménem Olympia se na hudební scéně pohybuje Olivia Jayne Bartleyová. Tato australská zpěvačka se pohybuje na ose rocku, popu a alternativy. Jedenáctipísňová novinka je jejím druhým studiovým albem.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám