Hlavní obsah

Nová alba: Láska, Haim a Jessie Ware

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Před nadcházejícími prázdninami se počet velkých hudebních jmen, která přicházejí s novým albem, tradičně snižuje. Na trh se nicméně dostaly odložená deska americké formace Haim, debut českého písničkáře Lásky a novinka britské zpěvačky Jessie Ware.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Láska: Deska

Písničkář Láska, bývalý člen punkrockové kapely Zakázaný ovoce, vydává své debutové album Deska. Následuje po sérii singlů i řadě koncertů, které před koronavirovou krizí absolvoval. Hosty na albu jsou Mirka Miškechová, Vašek Bláha a Tokhi.

Foto: archiv Lásky

Nové album

Haim: Women in Music Pt. III

Třetí deska americké dívčí kapely Haim měla vyjít již v dubnu. Kvůli pandemii koronaviru ale byla její emise odložena. Trojice se na něm dobrala alternativního poprockového zvuku. Kapela patří mezi největší americké klubové talenty posledních let.

Foto: Polydor

Nové album

Jessie Ware: What’s Your Pleasure?

Britská zpěvačka, hudebnice a skladatelka Jessie Ware vydává své v pořadí čtvrté album. Na své hudební cestě se aktuálně dobrala spojení diskotékové hudby, funku a elektropopu. Na desce je tucet skladeb.

Foto: Interscope

Nové album

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám