Hlavní obsah

Nová alba: Katarzia, Enter Shikari a Fiona Apple

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V dalším týdnu pandemické nouze se na trh dostalo zajímavé album slovenské umělkyně říkající si Katarzia. Britští Enter Shikari na novém albu rozvinuli svůj současný divoký sound a Fiona Apple zase potvrdila, že jistá složitost písničkám obvykle sluší.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Katarzia: Celibát

Slovenská zpěvačka a hudebnice Katarzia přináší v době karantény nečekaně aktuální album o samotě a hledání vlastní hodnoty. Navazuje v něm na své předchozí elektronické období. Nahrávka je pokračováním spolupráce s producentem Jonatánem Pastirčákem.

Foto: Slnko Records

Nové album

Enter Shikari: Nothing Is True & Everything Is Possible

Britská kapela Enter Shikari se hlásí se svým v pořadí šestým studiovým albem. Přináší na něm svěží rockovou hudbu, která je podporována elektronickými zvuky. Podstatnou složkou nových písní jsou výrazné melodické linky a zvuková produkce.

Foto: SO

Nové album

Fiona Apple: Fetch The Bolt Cutters

V hájemství jakéhosi art popu se pohybuje americká zpěvačka Fiona Apple. V písničkách na svém novém albu klade důraz na barevnou instrumentální složku, byť nejde o žádné zvukové vrstvení nástrojů, a k tomu dodává pěvecké linky, v nichž někdy spíše hovoří.

Foto: Epic

Nové album

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám