Hlavní obsah

Nová alba: Justin Bieber, Hollywood Undead či Tame Impala

Právo, Jaroslav Špulák

Páté album kanadského zpěváka Justina Biebera vyšlo po pětileté pauze. Jeho snahou je opět určit zvuk současného popu, leč tentokrát asi deska takový význam mít nebude. Do mainstreamu vešla v mezičase další jména, která mají větší sílu na to určovat styl a směr.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Justin Bieber: Changes

Nové album kanadského popového zpěváka Justina Biebera se hudebně točí kolem futuristického r’n’b a popu, stejně tak trapově-soulových samplů. Bieber v něm zpívá o svých osobních proměnách. Na jaře vyrazí na turné ve Spojených státech a z každé zakoupené vstupenky věnuje dolar Bieber Foundation, nadaci, jež se zasazuje o zlepšování duševního zdraví společnosti.

Foto: Universal Music

Nové album

Hollywood Undead: New Empire, Vol. I

Americká formace Hollywood Undead se na novém albu pokusila najít nový zvuk. Kolekce je koncipovaná tak, aby byla na první poslech jiná, a přesto zapadala do dosavadního hudebního příběhu skupiny. Na desce je devět skladeb, v jedné z nich hostuje i Benji Madden z kapely Good Charlotte. 

Foto: BMG

Nové album

Tame Impala: The Slow Rush

První skladby z nového alba australské kapely Tame Impala se objevily již loni na jaře. Neopsychedelická skupina k další své tvorbě tehdy řekla, že následující písně vzniknout teprve tehdy, až se tvůrci budou cítit špatně. V písních je taková atmosféra vepsána. 

Foto: Modular

Nové album

Carly Pearce: Carly Pearce

Devětadvacetiletá americká countryová zpěvačka Carly Pearceová představuje své druhé studiové album. Ve třinácti skladbách na něm vkládá do countryové hudby vlastní nápady i generační energii.

Foto: Big Machine

Nové album

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám