Hlavní obsah

Nová alba: Jeff Beck a Johnny Depp, Interpol, Journey a Lizzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nedávno spolu koncertovali v Praze, pár dnů poté vyslali do světa společné album. To je obraz Jeffa Becka a Johnnyho Deppa, v prvním případě skvělého muzikanta, ve druhé dobrého muzikanta a skvělého herce. Nové desky přidali i Interpol, Journey nebo Lizzo.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Jeff Beck a Johnny Depp: 18

Britský kytarista Jeff Beck a americký herec a muzikant Johnny Depp spolu nahráli album, na němž jsou jak dvě původní skladby, které napsal Depp, tak předělávky jejich oblíbených písní, třeba od Beach Boys, The Everly Brothers, The Velvet Underground a dalších.

Foto: Warner Music

Obal alba

Interpol: The Other Side of Make-Believe

Sedmé album americké indierockové kapely Interpol produkoval Mark „Flood“ Ellis a mixoval Alan Moulder. Vzniklo v době covidu-19, nahrávalo se mezi zářím 2021 a lednem 2022 v Battery Studios v Londýně. Každý člen kapely žil v té době jinde a komunikovali spolu prostřednictvím elektronické pošty. Název alba pochází z úvodního textu skladby Passenger.

Foto: Matador

Obal alba

Journey: Freedom

Patnácté studiové album americké rockové kapely Journey je, vyjma kompilací, nejdelší v její historii. Předešlou kolekci Eclipse a novinku dělí jedenáct let. Kapela se přitom nadále věnuje svému tradičnímu „rocku pro dospělé“. Název alba Freedom byl původní názvem desky Raised on Radio z roku 1986. Byl však změněn tehdejším zpěvákem Stevem Perrym.

Foto: BMG

Obal alba

Lizzo: Special

Special je čtvrté studiové album americké zpěvačky a rapperky Lizzo. Mísí na něm funk, diskotékovou hudbu, pop a hip-hop. Kolekci tvoří tucet skladeb, ta závěrečná se jmenuje Coldplay.

Foto: Atlantic

Obal alba

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám