Hlavní obsah

Nová alba: Iron Maiden, David Stypka, Imagine Dragons i Lady Gaga

Právo, Jaroslav Špulák

Hned první zářijový termín emisí nových alb přinesl sbírku, která je velmi přitažlivá. Výtečné album vydali britští Iron Maiden, výborná je i posmrtná deska Davida Stypky. Na seznamu jsou rovněž novinka kapely Imagine Dragons či remixový počin americké popové hvězdy Lady Gaga, stejně tak deska britských The Wildhearts či Kanaďana Drakea.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Iron Maiden: Senjutsu

Inspiraci pro nové album hledali britští představitelé heavy metalu Iron Maiden tentokrát na východě. Tomu odpovídá i vzhled maskota Eddieho, kterému dvorní ilustrátor kapely Mark Wilkinson vtiskl podobu samuraje. Hudebně deska pokračuje v trendu, jakým se Iron Maiden vydali na předchozích nahrávkách. Pečlivě budují atmosféru a staví hlavně na detailu.

Foto: Warner Music

Nové album

David Stypka a Bandjeez: Dýchej

Posmrtné album zpěváka a skladatele Davida Stypky bylo dokončeno až po jeho skonu v lednu letošního roku. Je na něm jedenáct skladeb a spojovatelem je téma naděje, na které zpěvák i vzhledem ke své vážné chorobě při psaní písní sázel.

Foto: SinglTon

Nové album

Imagine Dragons: Mercury - Act 1

Nový počin americké kapely Imagine Dragons vznikal ve spolupráci s producentem Rickem Rubinem. Na rozdíl od předchozích alb nabízí více upřímné, přímé a emotivní hudby a odklání se od metaforicky nabitých textů.

Foto: Universal Music

Nové album

Lady Gaga: Dawn of Chromatica

Dawn of Chromatica je třetí remixové album americké zpěvačky Lady Gaga. Nese remixy písní z jejího šestého studiového počinu Chromatica (2020). Spolupracovala na něm s mnoha dalšími umělci. Jsou mezi nimi Rina Sawayama, Pabllo Vittar, Charli XCX, Ashnikko, Shygirl, Dorian Electra, Bree Runway a další.

Foto: Interscope

Nové album

The Wildhearts: 21st Century Love Songs

21st Century Love Songs je desáté studiové album britské rockové skupiny The Wildhearts. Zpěvák a kytarista Ginger ho popsal jako příležitost být více kreativní než dosud. Kolekce byla hudebně inspirována starším skupinovým albem P.H.U.Q. z roku 1995.

Foto: Graphite

Nové album

Drake: Certified Lover Boy

Na šestém studiovém albu kanadského rapera Drakea hostují Lil Baby, Lil Durk, Jay-Z, Travis Scott, Future, Young Thug, Yebba, 21 Savage, Tems, Ty Dolla Sign, Lil Wayne, Rick Ross, Kid Cudi a další. Na produkci se podílelo také hned několik osobností.

Foto: Republic

Nové album

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám