Hlavní obsah

Nová alba: Iggy Pop, Lindsey Stirling, Dáša Zázvůrková či Post Malone

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nové album Iggyho Popa je vždy velkou událostí, zvláště když se na tom nejnovějším spojil se starým textem Lou Reeda. Na již předvánoční trh se dostala i alba Lindsey Stirlingové, Posta Maloneho, Dáši Zázvůrkové či Bat for Lashes.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Iggy Pop: Free

„Toto je album, na kterém za mě hovoří jiní umělci. Já jim jen půjčil můj hlas,“ řekl o novince americký zpěvák Iggy Pop. Na desce je několik zajímavých hostů a text k písničce We Are The People napsal již v roce 1970 Lou Reed.

Nové album

Lindsey Stirling: Artemis

Americká houslistka, zpěvačka a skladatelka Lindsey Stirlingová vydává své již páté studiové album. Je na něm třináct skladeb, kterým dominuje virtuózní hra umělkyně.

Nové album

Post Malone: Hollywood’s Bleeding

Americký raper Post Malone je v posledních měsících stále více populární. Není proto divu, že své v pořadí třetí album vydává rok po předešlém. Inklinuje na něm rovněž k synth-popu, příklon ke střednímu proudu je vůbec velmi patrný.

Nové album

Dáša Zázvůrková: Mirákl 9

Zpěvačka Dáša Zázvůrková se odklonila od šansonů, kterými se dosud prezentovala nejvíce, a vydala se po cestě středního proudu. Její nové album s ní nahrál producent a autor několika skladeb na něm Honza Horáček.

Nové album

Bat for Lashes: Lost Girls

Za uměleckým pseudonymem Bat for Lashes se skrývá britská skladatelka, hudebnice a zpěvačka Natasha Khanová. Lost Girls je její třetí album. Pohybuje se na něm v popovém ranku s několika dalšími stylovými přívlastky.

Nové album

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám