Hlavní obsah

Nová alba: Helena Vondráčková, Asia nebo Axxis

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Helena Vondráčková přichází s novou desku a je na ní jako interpretka velice přirozená. Kapela Asia nabízí záznam koncertu s filharmoniky a němečtí hardrockoví Axxis zase novou desku před nadcházejícím turné v České republice.

Článek

Helena Vondráčková: Dávno vím svý

Foto: Warner Music

Nová alba

Helena Vondráčková oslaví letos sedmdesátiny a k narozeninám si jako první dárek nadělila sólové album. Jsou na něm velmi důstojné písničky v duchu popšansonu, s nimiž se interpretačně vyrovnala velice dobře.

Asia: Live In Bulgaria 2013

Foto: Mystic Production

Nová alba

Britská artrocková kapela Asia sáhla k záznamu, který natočila s Plovdivským symfonickým orchestrem v Century Roman Theater v bulharském Plovdivu. Kolekce vychází v podobě cédéček i DVD.

Axxis: Retrolution

Foto: Mystic Production

Nová alba

Další album legendární německé hardrockové formace se jmenuje Retrolution. Kapela se na něm drží svého stylu, který se však snaží pojmout moderně tak, jak to aktuálně cítí. Zanedlouho vyjede na české turné spolu se skupinou Citron.

Bloodbound: War of Dragons

Foto: Mystic Production

Nová alba

Již sedmé řadové album vydala švédská kapela Bloodbound. Pohybuje se v ranku power metalu, v jejím zvuku jsou ale patrné i prvky klasického metalu. Skladby na novince jsou akční, energické a melodické.

José James: Love In A Time Of Madness

Foto: Universal Music

Nová alba

José James je z amerického Minneapolisu a ve své hudbě mísí několik stylů. Jde o hip-hop, který citlivě spojuje s jazzem a také soulem. Příjemné je zjištění, že se snaží nacházet nové pohledy na písně prostřednictvím aranží.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám