Hlavní obsah

Nová alba: Ed Sheeran, Traktor, Xindl X i Limp Bizkit

Právo, Jaroslav Špulák

S novými alby přišla v posledních dnech velká jména světové i naší hudební scény. Kolekce britského písničkáře Eda Sheerana patří dokonce k nejočekávanějším v letošním roce. Na domácí scéně vycházejí novinky kapely Traktor a Xindla X.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Ed Sheeran: =

Britský písničkář Ed Sheeran je znám především jako muž s kytarou a looperem. Na nové desce se jim nevzdálil, nicméně do zvuku skladeb přibyla ve větší míře elektronika. Album, jehož název se čte Equals, považuje Sheeran za své nejosobnější.

Foto: Warner Music

Nové album

Traktor: Sedmá strana kostky

Severomoravská rocková kapela Traktor prohlubuje na svém novém albu dál svůj sound. Zůstala u silných melodií, zároveň staví na výrazných kytarových riffech, celkové hutnosti a rovněž znamenitém zvuku.

Foto: archiv kapely

Nové album

Xindl X: Terapie

Všechny písničky na své nové album napsal Xindl X, vlastním jménem Ondřej Ládek, v době lockdownu. Jde o nejosobitější a nejotevřenější, téměř až zpovědní desku, na které ke zvuku kytary a kapely přibyly i prvky elektroniky.

Foto: Universal Music

Nové album

Limp Bizkit: Still Sucks

Šesté studiové album americké numetalové kapely Limp Bizkit vznikalo v dlouhém čase. Vyšlo deset let po tom předešlém, ale písně, které byly jako singly zveřejněny v letech 2012 až 2014, na něm nejsou.

Foto: Suretone

Nové album

Black Veil Brides: The Phantom Tomorrow

Americká hardrocková kapela hlásící se k prvkům gotického rocku nahrála koncepční album. Jde v podstatě o rockovou operu, jejímž tématem je bouře. Je to šesté studiové album této formace.

Foto: Sumerian

Nové album

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám