Hlavní obsah

Nová alba: Ed Sheeran, Heidi nebo Zak Abel

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V tomto týdnu se do prodeje dostalo především nové album britského písničkáře Eda Sheerana. Je třetí v jeho diskografii a přináší jednak zajímavý název, to v duchu těch předešlých, a samozřejmě i kvalitní nový materiál.

Článek

Ed Sheeran: ÷

Foto: Warner Music

Nová alba

Třetí album britského zpěváka přináší mix různých stylů a žánrů, které spojuje velmi dobrá produkce, solidní aranže skladeb a také neoddiskutovatelná hitovost rukopisu autora. Album vytvořilo při svém pátečním vstupu na trh několik rekordů.

Heidi: Best of

Foto: Supraphon

Nová alba

Zpěvačka Heidi se na podzim vrátí na koncertní pódia na společném turné s Věrou Špinarovou. V tom čase oslaví životní jubileum a i k němu nyní vychází výběrové dvojalbum s jejími největšími hity a jednou novou písničkou navíc.

Zak Abel: Only When We’re Naked

Foto: Atlantic

Nová alba

Debutové album mladého britského zpěváka, který je na scéně pouhé tři roky. Na jeho počinu se sbíhají vlivy r’n’ֹb, popu, elektra i soulu a vytvářejí příjemnou, chutnou a oddechovou směsku hudebních nápadů a pocitů.

James Maslow: How I Like It

Foto: Membran

Nová alba

Debutové album amerického zpěváka Jamese Maslowa uvedly dva singly, které si vedly vcelku úspěšně. Novinka přináší v podstatě čistý pop. Melodie sice nejsou zcela přesvědčivé, ale popovou moderní svěžest kolekce nesporně má.

The Magnetic Fields: 50 Song Memoir

Foto: Warner Music

Nová alba

Padesát písniček americké indierockové kapely The Magnetis Fields přináší album, které se na trh dostává na pěti discích. Jde o koncepční počin vytvořený z počinů skladatele kapely Stephina Merritta.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám