Hlavní obsah

Nová alba: Bring Me The Horizon, Weezer či Backstreet Boys

Právo, Jaroslav Špulák

Britští Bring Me The Horizon nedávno uvedli, že vystoupí na festivalu Rock for People v Hradci Králové a před pár dny vydali album, které přijedou představit. Na stejné akci zahrají i Rudimental, kteří mají rovněž zajímavou novinku. K nim se s aktuálními počiny přidali Weezer, Backstreet Boys nebo The Dandy Warhols.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová CD

Článek

Bring Me The Horizon: Amo

Foto: Sony Music

Nová alba

Nové album britské rockové kapely Bring Me The Horizon bylo natočeno v Los Angeles, jeho producenty jsou zpěvák kapely Oliver Sykes a klávesista Jordan Fish. Podle členů formace je to jejich nejveselejší deska, která prolamuje dosavadní dané stylové hranice.

Weezer: Weezer (Teal Album)

Foto: Atlantic

Nová alba

Americká rocková formace Weezer nedala své novince název, nicméně prosadilo se pro ni označení Teal Album. Na dvanácté studiové desce kapely je deset jejích coververzí oblíbených písniček. Jsou mezi nimi skladby od Michaela Jacksona, Toto, Tears for Fears, A-ha a dalších.

Backstreet Boys: DNA

Foto: RCA

Nová alba

Bývalý americký boyband, dnes tvořený pěti dospělými muži, vydal své v pořadí deváté studiové album. V popových písničkách není už zdaleka jiskra devadesátých let, kdy kapela prožívala roky slávy. Poctivá mainstreamová práce v nich ale je.

The Dandy Warhols: Why You So Crazy

Foto: Dine Alone

Nová alba

Americká alternativní poprocková kapela The Dandy Warhols vydává své již desáté album. V její diskografii je to zvukový návrat ke starším počinům a mnoha vlivům z nezávislé scény. Kolekce nabízí tucet nových písniček.

Rudimental: Toast To Our Differences

Foto: Warner Music

Nová alba

Britští Rudimental na nové desce míchají hudební směs z nejrůznějších vlivů, od drum’n’bassu a experimentální elektroniky k nablýskanému popu a rapu. Mezi hosty se objevují zpěvačky Anne-Marie a Rita Ora, také Raphaella, Stefflon Don a Ray BLK či Maverick Sabre, Tom Walker a Kojey Radical.

Může se vám hodit na Zboží:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám