Hlavní obsah

Nová alba: Biffy Clyro, Smrtislav i Crossband

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Biffy Clyro přinášejí další povedené album a přesvědčují, že čekání na ně se vyplatilo. V letní sezóně, kdy nové desky příliš nevycházejí, upozorňujeme i na novinky našich kapel Smrtislav a Crossband.

Článek

Biffy Clyro: Ellipsis

Foto: Warner Music

Nová alba

Další album skotské skupiny Biffy Clyro, která patří v západním světě k těm nejpopulárnějším. Na novém počinu prohlubuje svůj zvuk, klade nadále důraz na silné a naléhavé melodie a její činění je mnohotvárné a svobodné.

Smrtislav: Notorickej samotář

Foto: Championship Music

Nová alba

Debutové album české kapely Smrtislav přináší sérii písniček, které jsou ve své atmosféře potemnělé, nicméně v jejich textech je porce nadhledu i ironie. Na albu je i předělávka písničky Milujem se čím dál víc, kterou nazpíval na sklonku osmdesátých let Petr Kotvald.

Crossband: Normální deska

Foto: Crossband Records

Nová alba

Česká formace Crossband přichází s dalším albem. Potvrzuje na něm svůj opravdový melodický potenciál i interpretační jistotu. Na desce je jedenáct písniček, které nabízejí nikoli objevný, nicméně příjemný poslech.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám