Hlavní obsah

Nová alba: Aurora, Band of Horses, Billy Talent a Years & Years

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V posledních dnech vyšla alba interpretů, kteří se nepohybují v mainstreamovém proudu svých žánrů. Velmi očekávané bylo například nové dílko norské zpěvačky a hudebnice Aurory, která již několikrát vystoupila v České republice. Novinky představili i Band of Horses, Billy Talent či Years & Years.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Aurora: The Gods We Can Touch

The Gods We Can Touch norské zpěvačky Aurory je elegantní, ale zároveň provokativní album o studu, touze a morálce. Na vše je nahlíženo prizmatem řecké mytologie. V každé z patnácti písní hraje hlavní roli jeden bůh.

Foto: Decca

Nové album

Band of Horses: Things Are Great

Šesté studiové album americké indierockové skupiny Band Of Horses je emocionálně intenzivní jak na úrovni hudební, tak textové. Písně vznikly z větší části v době před pandemií koronaviru. Z pohledu kytaristy a zpěváka Bena Bridwella jsou velmi autobiografické.

Foto: BMG

Nové album

Billy Talent: Crisis of Faith

Šest let nechala kanadská kapela Billy Talent čekat své fanoušky na nové album. Bezbřehá melodičnost, rytmické zvraty a frenetická energie zajišťují, že jde o silný mix punku a rocku tak, jak to tahle i u nás oblíbená skupina umí.

Foto: Warner Music

Nové album

Years & Years: Night Call

Britská formace Years & Years se hlásí se svým třetím albem. Mixuje na něm elektroniku a pop a navazuje v tom na předešlé počiny. Kapelu už dnes tvoří pouze zpěvák, hudebník a skladatel Olly Alexander.

Foto: Polydor

Nové album

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám