Hlavní obsah

Nová alba: Arcade Fire, Vypsaná fixa, Halestorm, Emeli Sandé i Simple Plan

Ti, kteří vydali v minulých dnech nová alba, patří ve svém žánru k velmi oblíbeným. Ať už jde o indierockové Kanďany Arcade Fire, české klubové miláčky Vypsaná fixa, americké metalisty Halestorm, skotskou soulovou zpěvačku Emeli Sandé nebo kanadské poppunkery Simple Plan.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Arcade Fire: We

We je šesté studiové album kanadské kapely Arcade Fire. Produkoval ho Nigel Godrich a členové kapely Win Butler a Régine Chassagne. Je pojmenováno podle románu My od Jevgenije Zamjatina. Jde o poslední desku s multiinstrumentalistou Willem Butlerem, který kapelu opustil v roce 2021 krátce po jejím dokončení.

Foto: Foto Columbia

Nové album

Vypsaná fixa: Kusy radosti

Nová deska pardubické Vypsané fixy vychází po třech letech a jedná se o její desátou v pořadí. Vznikla v průběhu minulého roku ve studiích Sono, Jámor a Gui-tón pod společným dohledem producentů Dušana Neuwertha a Ondřeje Ježka.

Foto: Foto archiv kapely

Nové album

Halestorm: Back From The Dead

Americká hardrocková kapela Halestorm začala na svém pátém albu pracovat těsně před začátkem pandemie. Mnoho textů je proto založeno na zkušenostech zpěvačky a kytaristky Lzzy Hale s objevováním sebe sama jako hudebníka odpojeného od fanoušků a členů kapely během pandemie. Kapela sahá pro inspiraci i do heavymetalového světa, nešetří přitom melodiemi a silnými refrény.

Foto: Mercury

Nové album

Emeli Sandé: Let’s Say To Instance

Skotská soulová a r’n’b zpěvačka Emeli Sandé přichází se svou čtvrtou řadovou deskou. Tvrdí o ní, že se na ní mohla vyjádřit zcela přirozeně jak textově, tak i hudebně, proto je jejím přáním, aby to pro každého posluchače byl povznášející zážitek a poznali ji na mnohem hlubší úrovni.

Foto: Foto Chrysalis

Nové album

Simple Plan: Harder Than It Looks

Kanadská kapela Simple Plan ke svému šestému albu uvedla, že je návratem k jejím pop-punkovým kořenům. Je to první deska skupiny, která vyšla po odchodu dlouholetého baskytaristy Davida Desrosierse, když byl obviněn ze sexuálního zneužívání. Jeho nástroje se ujal zpěvák Pierre Bouvier.

Foto: Multiland

Nové album

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám