Hlavní obsah

Nová alba: Adam Lambert, Michal Hrůza, Morrissey nebo Conan Gray

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V posledních několika dnech se na hudebním trhu objevila zejména alba výrazných sólistů. Domácí barvy hájí se svou novinkou Michal Hrůza, zahraniční pak Adam Lambert, Morrissey, J Balvin nebo mladíček Conan Gray.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Adam Lambert: Velvet

Americký zpěvák Adam Lambert přichází se svou čtvrtou sólovou deskou. Muž, který je rovněž zpěvákem britské formace Queen, se profiluje jako přítel funku a popu. Oba tyto styly tvoří základ novinky. Lambert je skvělý zpěvák, hudební nápady ale nemá moc výrazné.

Foto: Empire

Nové album

Morrissey: I Am Not a Dog on a Chain

Britský zpěvák, hudebník a skladatel Morrissey označil své třinácté studiové album za své nejupřímnější. V textech i v hudbě z něho prý prýští jeho osobní příběhy, které daly písním tvar a atmosféru. Deska vznikala ve Francii a v Americe.

Foto: BMG

Nové album

Michal Hrůza: Světlo do tmy

V albu Světlo do tmy se zpěvák a skladatel Michal Hrůza drží vztahů a obrací se k lásce. Ta pro něj znamená světlo, jež se snaží vnést do dnů pohlcených depresí a smutkem. Kolekce by měla do dnešní doby vnést světlo naděje.

Foto: Universal

Nové album

 J Balvin: Colores

J Balvin je kolumbijský zpěvák, který se pohybuje v oblasti reggaetonu a latino popu. Colores je jeho v pořadí šesté studiové album. Jeho konceptem jsou barvy, kromě jedné skladby má každá nějakou v názvu. Na hudebních videích k nahrávce Balvin spolupracoval s japonským umělcem Takashim Murakamim.

Foto: Universal

Nové album

Conan Gray: Kid Krow

Jednadvacetiletý americký zpěvák Conan Gray vydává své první album, jehož texty jsou inspirovány jeho drsným dětstvím v Texasu. Vrací se tomu, že jako míšenec vlastně nikam nepatřil a najít si životní cestu pro něho bylo těžké.

Foto: Republic

Nové album

The Dirty Knobs: Wreckless Abandon

Mike Campbell je kytarista a zpěvák, který hrál v minulosti v kapele Heartbreakers, spolupracoval s Bobem Dylanem, Stevie Nicksovou, Donem Henleyem, Royem Orbisonem a dalšími. Nyní přichází se svým novým projektem The Dirty Knobs, respektive jeho debutovým albem. Je na něm patrný velký vliv slavných kapel šedesátých a sedmdesátých let.

Foto: BMG

Nové album

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám