Hlavní obsah

Nolan odmítá Bonda, pravděpodobně to padne na Dannyho Boyla

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Daniel Craig se chce vrátit v roli Jamese Bonda, ale nejistota panuje kolem režiséra. Christopher Nolan tento týden vyloučil, že by aktuálně chtěl projekt převzít, a server Variety, který mívá dobré informace, vyspekuloval, že volba padne na jiného klasika - Dannyho Boyla.

Foto: Profimedia.cz

Danny Boyle

Článek

Danny Boyle, který se může pochlubit trháky Trainspotting, Mělký hrob, Steve Jobs nebo Milionář z chatrče, je podle Variety favoritem, i když žádná smlouva podepsána není. Režisér byl v hledáčku producentů už dříve, když se točily filmy Skyfall a Spectre. MGM oficiálně nic nekomentuje.

Foto: Forum Film CZ

Daniel Craig ve filmu Spectre

Dříve se spekulovalo, že režírovat bude Yann Demange, který ale odpadl, protože není moc slavný. Tanečky proběhly i kolem Dennise Villeneuva, jenž je slavný dost, třeba díky filmům Arrival a Blade Runner 2049. Ten ale chystá monstrózní sci-fi projekt Duna a nemá čas. Zájem nemá ani Christopher Nolan.

Nová bondovka by měla jít do kin v listopadu 2019. Herec Daniel Craig se jednu dobu tvářil, že už je „přebondováno“ a role ho nezajímá, ale zvonivé mince ho zjevně přesvědčily, aby se vrátil. Už několik let se spekuluje, že by Jamese Bonda mohla hrát žena nebo černoch, aby byly splněny požadavky politické korektnosti. Zatím se společnost MGM brání, ale otázka je, jak dlouho vydrží.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám