Hlavní obsah

No Heroes vyprávějí příběh o milencích a životní chybě

Právo, jaš, kul

Berounská kapela No Heroes navazuje na svůj loňský comeback a vydává nový klip a singl Greatest Mistake. Formace, v jejímž čele stojí zpěvák Thomas Klika, tak přichází s působivou písní dvou milenců, kteří k sobě hledají cestu. Na serveru Novinky.cz má premiéru.

Nový klip kapely No HeroesVideo: Tranzistor

 
Článek

No Heroes se na podzim loňského roku vrátili s novým EP Heart Beats a s videoklipem k singlu Heart Beat. Kapela, která zaznamenala úspěch na festivalových pódiích i mezi fanoušky, vydala u domácího labelu Tranzistor minialbum obsahující čtyři nové písně plné emocí, osobních výpovědí a barevných melodií.

Singl Greatest Mistake vznikl v produkci Armina Effenbergera. Animovaný videoklip k němu vytvořila japonská výtvarnice a animátorka Jaxzander.

„Píseň je příběh dvou milenců ze střední školy, kteří se časem začali vzdalovat, až se rozešli. Po čase oba cítí velkou touhu se k sobě vrátit, ale zjišťují, že návrat není tak jednoduchý, a vnímají svůj tehdejší rozchod jako greatest mistake,“ říká zpěvák Thomas Klika.

Foto: Rusty Shepard

Kapela No Heroes.

No Heroes tvoří zpěvák a kytarista Thomas Klika, klávesista Petr Tichý, bubeník David Fuxa a baskytarista Kryštof Sunkovský. Na scéně se pohybují od roku 2005 a na kontě mají studiové album Heart One, vydané pod producentským dohledem Armina Effenbergera, a zmiňovanou novinku EP Heart Beats, která vznikala ve studiu zpěváka, skladatele a kapelníka skupiny České srdce Michala Šenbauera.

Autorské duo Thomas Klika a Petr Tichý také stojí za kapelou Tommy Indian, která v roce 2013 vydala u Supraphonu album Moon Dreamer.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám