Hlavní obsah

No Doubt sbírají úspěchy, kde se dá

ČTK, Alex Švamberk
LOS ANGELES

Americká skupina No Doubt pohybující se na pomezí rocku a ska okořeněného postupy taneční hudby sbírá samé úspěchy. Loňské album Rock Steady a z něj vybrané písně Hey Baby a Hella Good jí přinesly tři nominace na prestižní ceny Grammy v kategoriích nejlepší zpívané popové album, nejlepší popová píseň v podání skupiny a nejlepší taneční nahrávka.

Foto: Tomáš Kubeš

I dnes byla snížená viditelnost, náledí a sněhové srážky příčinou celé řady dopravních nehod.

Článek

 Poslední lednovou neděli nechyběla ani v San Diegu na sledované Super Bowl, kde o nejcennější trofej bojují dva nejlepší týmy amerického fotbalu. Zahrála tam vlastní píseň Just A Girl a doprovodila Stinga, zpívajícího hit Police Message In A Bottle.

Výstředně oblékané třiatřicetileté zpěvačce skupiny Gwen Stefaniové však ani toto nestačí. Svou slávu chce maximálně zúročit, a tak se vrhla na módní návrhářství. Pod značkou L.A.M.B. nejprve uvede na trh kabelky, náprsní tašky a pouzdra na cédéčka, která budou zdobit její oblíbená slova Music, Baby, Love nebo Angel vyvedena bílým staroanglickým písmem na černém podkladě. Příští rok už by měla následovat kompletní kolekce.

Pro zájemce je tu informace, že doplňky se budou prodávat v přepočtu za 600 až 5000 korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám