Hlavní obsah

Nightwish přijedou s novou zpěvačkou, Žbirka se symfoňákem

Novinky, Stanislav Dvořák

Skandinávská skupina Nightwish bude hlavní hvězdou festivalu Benátská noc ve Vesci u Liberce (25.-28.7.). Přivezou si novou zpěvačku Floor Jansen.

Foto: nightwish.com

Nightwish

Článek

Zpěvačka se ke kapele připojila teprve koncem loňského roku a do ČR se podívá poprvé. Slavní Nightwish se momentálně chystají na turné po Japonsku.

Minimálně stejný dav ale umí přitáhnout i česko-slovenská hvězda Benátské noci Miro Žbirka. Hitmaker, který má na kontě nadčasové klasiky jako Biely kvet, 22 dní, Denisa či Balada o polných vtákoch, připravil speciální set s Moravskou filharmonií Olomouc a celý festival slavnostně otevře ve čtvrtek večer.

Dále na festivale vystoupí James, Sabaton, Sunrise Avenue, Katka Knechtová, David Koller, Xindl X, Marta Kubišová, Monkey Business, Pražský výběr, Věra Špinarová, UDG, Tleskač, Charlie Straight, Wohnout, Skyline, Doga, Aneta Langerová, Radůza, Nebe, Blue Effect, Žlutý pes či Walda Gang.

Permanentku na celý program festivalu včetně čtvrtečního vystoupení Mira Žbirky a dalších hostů festivalu pořídíte za 1190 korun v síti Ticketportal a Ticket-art.

VIP lístek pořídíte za 2990 korun (stan se sezením, výhled na hlavní pódium, samostatný vstup a sociální zařízení) a Golden ticket za 9990 korun (klimatizovaný stan s kobercem s výhledem na hlavní scénu, sedacími soupravami, výzdoba, plazmové obrazovky, relaxační lehátka s masáží, bar s obsluhou, hostesky, rautový stůl, osvětlené splachovací toalety, VIP parking). Více informací naleznete na www.benatskanoc.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám