Hlavní obsah

Nejpopulárnějšími komiky jsou na internetu Hart, Hughley a Nanjiani

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký komik Kevin Hart je podle informací serveru The Hollywood Reporter aktuálně nejpopulárnějším komikem na sociálních sítích. Za ním následují D.L. Hughley a Kumail Nanjiani z filmu Pěkně blbě.

Foto: Warner Bros

Kevin Hart ve filmu Zpátky do ringu

Článek

Data ze sociálních sítí dodala společnost MVPindex, která sleduje popularitu herců a celebrit každý týden. Být nejpopulárnější na síti je sice skvělé, ale na druhou stranu to rozhodně neznamená, že jste umělecky nejlepší nebo nejbohatší.

Osmatřicetiletý rodák z Filadelfie Kevin Hart je známější spíše v USA než v Evropě. Hrál v desítkách filmů a pořadů, například v sérii Scary Movie nebo ve snímcích Suprhrdina, Zpátky do ringu, Apokalypsa v Hollywoodu, Mysli taky jako chlap, Poldův švagr nebo Centrální inteligence.

Foto: Aerofilms

Komedie inspirovaná skutečným neuvěřitelným příběhem. Pěkně blbě.

Americký komik D. L. Hughley se proslavil hlavně v americké televizi a jeho filmy se většinou ani nedostanou do českých kin.

Donedávna úplně neznámý americký komik pákistánského původu Kumail Nanjiani hodně zabodoval s komedií Pěkně blbě. V Americe patří k nezávislým hitům sezóny a u nás už také byla uvedena do kin.

Reklama

Výběr článků

Načítám