Hlavní obsah

Navzdory koronaviru vzniká nový rockový festival

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V době, kdy organizátoři festivaly spíše ruší, vypukne první ročník Stone Smoker Festivalu ve dnech 21.–22. srpna v areálu Skalákova Mlýna v Meziříčku u Jihlavy.

Foto: Stone Smoker Festival

Acid Row

Článek

Pořadatelé z okruhu hudebního labelu Stone Smoker v pátek oznámil, že dvoudenní akce je zaměřená na psychedelii, heavy blues nebo stoner rock.

V pátek odpoledne zamíří na hlavní stage plzeňští Marcel Gidotes’s Holy Crab s progresivním rockem s prvky jazzu a psychedelie, dále Ploy a hvězdy večera, stoner/punkový Acid Row. Z rakouského Lince dorazí garage punkoví Johnny & The Rotten.

V sobotu zazní alternativní folk Bobbyho Píchače, psychedeličtí Puprlefox Town, Olaff Olaffson and the Big Bad Trip, Trahir a headliner celého festivalu Madhouse Express.

Foto: Stone Smoker Festival

Cheap Wine

Francouzští Cheap Wine přivezou lákavou směsku blues, soul a retro rocku s nádechem psychedelie.

Na vedlejší MooVEMENT stage se vystřídají DJ’s, v jejichž podání se návštěvníci mohou těšit na raggae, soul, funk, old school music, 60’s rock, rap, house i techno. Až do brzkých ranních hodin tu budou hrát DJ‘s Jeffology & Cou, Django, Unflex, Lotus Wash, dMIT.RY, Radio Laude, Candy flip DJ’s, Voodoobeats a mnoho dalších.

V bezprostřední blízkosti areálu mohou návštěvníci využít místa pro stanové městečko i parkování. Vstupenky jsou k dostání na goout.net.

Reklama

Výběr článků

Načítám