Hlavní obsah

Natáčení filmu o Queen zastavila nemoc režiséra

Novinky, Stanislav Dvořák

Režisér Bryan Singer má zdravotní potíže, které ho donutily přerušit práce na filmu o frontmanovi kapely Queen Freddiem Mercurym.

Foto: 20th Century Fox

Rami Malek jako Freddie Mercury

Článek

Společnost Twentieth Century Fox uvedla, že natáčení filmu Bohemian Rhapsody bylo „zastaveno dočasně kvůli nečekané nedostupnosti režiséra“. Jeho mluvčí nechtěl konkrétně specifikovat, co režisérovi je, ale jde o nemoc natolik vážnou, že mu znemožňuje několik týdnů pracovat.

”Bryan doufá, že se vrátí k práci na filmu brzy po svátcích,“ dodal mluvčí.

Natáčení probíhá ve Velké Británii. Premiéru filmu by to zatím ohrozit nemělo, počítá se s ní až v prosinci 2018. Singer má na kontě snímky jako Obvyklí podezřelí nebo sérii X-Men.

Foto: ČTK

Zpěvák Freddie Mercury je stále nesmírně populární.

Hlavní roli frontmana Queen dostal Rami Malek, šestatřicetiletý kalifornský herec, který se už proslavil v seriálu Mr. Robot a hrál také ve filmech Noc v muzeu, Twilight Saga, Dočasný domov, Back Beyond nebo Need for Speed. Mercuryho připomíná svým mírně exotickým vzhledem. Před ním se spekulovalo i o Johnnym Deppovi nebo Sachovi Baronu Cohenovi, ale nedohodli se se zbylými členy Queen.

Film má mapovat hlavně začátky Queen a končit kolem koncertu na Live Aid v roce 1985. Zvěsti, že se bude odehrávat i po smrti Mercuryho, se nakonec nepotvrdily.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám