Hlavní obsah

Na Rock for People přijedou i senioři a děti z diagnostického ústavu

Novinky, Marcela Janouchová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na každém ročníku festivalu Rock for People se snaží organizátoři vyhovět nejen mladým a dospělým, ale také dětem a seniorům. Několik posledních ročníků měli možnost navštívit například Jarmilu Šulákovou s Fleretem nebo Marii Rottrovou. Letos se mohou těšit na Pavla Bobka a Druhou trávu.

Článek

Zatímco v roce 2009 navštívilo festival padesát seniorů, v loňském roce se návštěvnost navýšila až na 80 seniorských diváků. Letošní rok shlédne pondělní vystoupení Pavla Bobka na sto seniorů.

„Snažíme se o těsnou spolupráci s městem na několika frontách. Po pěti letech je Rock for People s Hradcem Králové srostlý a chceme, aby se o tom na vlastní oči přesvědčily i ty skupiny obyvatel, které by za jiných okolností na festival asi nepřišly,“ říká hlavní pořadatel Rock for People Michal Thomes.

Děti si poslechnou Debbi i Sto zvířat

Dalším krokem ke snaze vyhovět všem bude návštěva dvou desítek dětí z hradeckého Diagnostického ústavu. První oficiální festivalový den, tedy v neděli 3. července, zhlédnou koncert populární písničkářky Debbi a možná dojde i na Sto zvířat.

Dále navštíví divadelní představení a jen pro ně bude vyhrazen Technostan ČVUT, plný zábavných her, simulací, interaktivních aktivit nebo vtipných vynálezů.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám