Hlavní obsah

Na Pražský výběr v Tipsport aréně zbývají poslední lístky

Novinky, Stanislav Dvořák

Na návrat skupiny Pražský výběr v původním složení se fandové těšili mnoho let. Letos se to podařilo a v pátek bude v pražské Tipsport aréně zřejmě plno. Zbývají poslední lístky.

Foto: prazskyvyber.com

Michael Kocáb a Michal Pavlíček se těší na turné.

Článek

Plocha přímo před pódiem je zcela vyprodaná. Vstupenky ještě zbývají do dalších částí haly.

„Všichni v kapele jsme pozitivně naladěni, těšíme se na koncerty a na diváky. Souvisí s tím ale i určitá míra odpovědnosti a pokory, protože například pražský koncert je až na pár posledních desítek míst vyprodaný. Budeme se snažit dostat z nás všech to nejlepší,“ slibuje Michael Kocáb.

Pražský výběr je nedlouho před zahájením comebackového turné v té nejlepší náladě. Michael Kocáb, Michal Pavlíček, Klaudius Kryšpín, Vilém Čok i Jiří Hrubeš vystoupí v Praze (9. 11.), Ostravě (13. 11.), Bratislavě (17. 11.), Brně (21. 11.) a Pardubicích (24. 11.).

Zdráv a svěží

Jak řekl Kocáb v nedávném rozhovoru s Novinkami, cítí se zdráv a svěží, "protože je zase sranda“.

„My jsme se v těchto situacích nikdy nehádali. Na zkouškách, na vystoupeních jsme se nehádali. My jsme se prostě jen nedohodli na harmonogramu. Jako armáda, když má logistické problémy, kam pojede která technika. Z toho se ten konflikt vyvinul a teprve ex post jsme se začali hádat přes média. Já si jinak nepamatuju, že bychom se hádali,“ doplnil frontman.

Skupina slibuje, že přehraje celé album Straka v hrsti od A až do Z. „My jsme ty pecky různě přetavovali, ale teď se vracíme k prapodstatě, je to kontemplace,“ vysvětlil Kocáb.

„Bude to ortodoxní, jako z cédéčka. Samozřejmě v rámci možností, ve čtyřech, na desce byly různé playbacky,“ slíbil Michal Pavlíček.

Reklama

Související témata:

Související články

Pražský výběr: Zase je sranda

Pražský výběr je nedlouho před zahájením comebackového turné v té nejlepší náladě. Spory jsou zapomenuty, budoucnost vidí slavní čeští rockeři optimisticky....

Výběr článků

Načítám