Hlavní obsah

Na pražský Comic-Con přijede Christopher Lambert z Highlandera

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Druhý ročník Comic-Con Prague proběhne v termínu 12. až 14. února 2021 v pražském O₂ universu. Hostem festivalu komiksů, sci-fi a fantasy bude i herec Christopher Lambert.

Foto: Profimedia.cz

Christopher Lambert

Článek

Christopher Lambert je francouzsko-americký herec, který se proslavil rolemi Connora MacLeoda ve filmové sérii Highlander a Tarzana. Zahrál si taky ve filmech Podzemka, Sicilián, Beowulf, Mortal Combat, Klavírista, Apokalypsa nebo Život nikdy nekončí.

Comic-Con je původně americký festival, který se koná od roku 1970. Comic-Con Prague 2021 nabídne fanouškům sci-fi, fantasy a hororu velmi pestrý a bohatý program čítající nejen setkání s filmovými herci a dalšími umělci a besedy s nimi, ale i promítání, workshopy, soutěže, výstavy a také cosplay, hraní videoher či deskových her.

„Na druhý ročník se moc těšíme, přípravy jsme zahájili bezprostředně po skončení prvního ročníku. Již nyní máme potvrzenou účast řady hollywoodských hvězd a s dalšími jednáme. Prozradit mohu například návštěvu herce Christophera Lamberta, kterého fanoušci znají především díky rolím Connora MacLeoda ve filmové sérii Highlander a lorda Rydena ve filmu Mortal Combat. Dále přivezeme herce Juliana Glovera, kterého proslavily role ve Star Wars: Impérium útočí, ve filmu Indiana Jones a poslední křížová výprava nebo v seriálu Hra o trůny,“ dodal Václav Pravda, programový ředitel festivalu.

Z komiksových tvůrců má přijet třeba Jason Aaron, který proslul spoluprací s DC a Marvelem. V současné době se u Marvelu věnuje restartu komiksové série Star Wars.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám