Hlavní obsah

Na Bocelliho zbývají poslední lístky

Novinky, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Už jen dražší vstupenky v ceně od 4 do 10 tisíc korun jsou v prodeji na vystoupení nevidomého italského tenoristy Andrey Bocelliho. Uskuteční se v pražské T-Mobile Areně 4. října ve 20 hodin jako jediný koncert ve střední Evropě v rámci turné k loňskému albu Sentimento!

Foto: PČR

Ilustrační foto

Článek

"Pražský koncert bude jedinečný hlavně proto, že si Bocelli hodlá v příštích měsících odpočinout a po letošku vystupování omezí. Pokud potom někde zazpívá, rozhodně ne v Praze," řekl manažer Jan Hasenöhrl.

V první polovině koncertu zazní operní árie, ve druhé italské písně a jako přídavek jsou nachystána tři překvapení. Bocelliho doprovodí Český národní symfonický orchestr, který bude řídit Marcello Rota, a sopranistka Maria Luigia Borsiová.

"Půjde o velmi nákladný koncert. Spolupracujeme se třemi zahraničními agenturami, každá zajišťuje část akce. Jenom stavební a akustické úpravy T-Mobile Areny budou stát půl miliónu dolarů," doplnil Hasenöhrl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám