Hlavní obsah

Na American Music Awards zářily Taylor Swiftová a Camila Cabello

Právo, Jaroslav Špulák

Udělování hudebních cen American Music Awards, které se odehrálo v noci z úterý na středu v Microsoft Theater v Los Angeles, ovládly zpěvačky Taylor Swiftová a Camila Cabello. Obě dosáhly na čtyři prvenství.

Foto: ČTK/AP

Taylor Swiftová na ceremoniálu v Los Angeles.

Článek

Taylor Swiftová uspěla v kategoriích Interpret roku, Turné roku, Nejoblíbenější interpretka v žánru pop a rock a Nejoblíbenější album v žánru pop a rock.

Camilu Cabello vyhlásili za objev roku, její hit Havana, který s ní nahrál Young Thug, zvítězil v kategoriích Nejoblíbenější spolupráce, Nejoblíbenější skladba v žánru pop a rock a oceněn byl i videoklip k němu.

Foto: Reuters

Camila Cabello byla mimo jiné vyhlášena objevem roku.

Americký zpěvák a raper Post Malone obdržel cenu za Nejoblíbenější album v žánru rap a hip-hop a pro Nejoblíbenějšího interpreta v žánru pop a rock. Rihanna si na konto připsala cenu pro Nejoblíbenější interpretku v žánru soul a r'n'b. Ve stejném žánru uspěli i zpěvák Khalid či Bruno Mars & Cardi B se skladbou Finesse.

Skupina Panic! at the Disco se stala Nejoblíbenějším interpretem v žánru alternativní rock, Nejoblíbenější soundtrack má film Black Panther (2018).

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám