Hlavní obsah

Mukovi muzikanti oživí jeho písně na Kouřimské skále. Pomůže i Ledecký

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu se v Kouřimi koná další ročník festivalu Kouřimská skála, který organizují spoluhráči Petra Muka a pojímají ho jako vzpomínku na zesnulého zpěváka.

Kytarista a producent Mukových posledních alb Luděk Fiala na minulém ročníku Kouřimské skály

Článek

Mukovy písně z období jeho sólové kariéry, ale i z éry jeho působení v kapelách Oceán a Shalom zahrají muzikanti z jeho doprovodné kapely PM Band. Nevděčné místo za mikrofonem na část koncertu zaujme opět producent Mukových posledních alb Luděk Fiala z kapely Decline. Kromě něj si známé Mukovy hity střihnou také hosté Viktor Dyk, Naďa Válová, Bohouš Josef a také Janek Ledecký, který na festivalu vystoupí se svou kapelou.

„Zkusím tam zazpívat jednu písničku, aby se to aspoň trochu přiblížilo tomu, jak to vždycky zpíval Petr. A musím říct, že on to zpíval fantasticky,“ řekl Ledecký.

Mezi dalšími vystupujícími se objeví česká dívčí skupina Vesna, Thom Artway s kapelou, Vašo Patejdl, České srdce či Petr Kolář.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám