Hlavní obsah

Mlsné medvědí příběhy mají knížky

Právo, míš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na popularitu večerníčku a filmu Mlsné medvědí příběhy navazují dvě knížky, Velká medvědí kuchařka s recepty pro děti a knížka pohádek. Obě jsou od čtvrtka 15. dubna dostupné online přes www.medvedi.tv, v knihkupectvích budou k dostání od 22. dubna.

Foto: Došel karamel

Obal knihy

Článek

Třicet jednoduchých a cenově dostupných receptů na snídaně, svačiny, obědy, večeře a pamlsky z kvalitních surovin je v kuchařce rozděleno dle obtížnosti a samostatně je zvládnou připravit děti od sedmi let.

O tom, že je kuchařka velmi praktická, svědčí desatero medvědů Mišky a Nedvěda při vaření. Hlásá mimo jiné pročtení celého receptu a přípravu surovin před začátkem vaření, umytí rukou, varuje před ostrými noži, doporučuje používání kuchyňské chňapky a nezapomíná na úklid nepořádku.

Foto: Došel karamel

Obal knihy

V knize pohádek Mlsné medvědí příběhy se děti setkají i s jejich zvířecími kamarády, jako jsou medvěd grizzly, lední medvědice, netopýr Mojmír či bachyně paní Divoká. Hlavním dějištěm je domeček s kuchyní a přilehlý les.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám