Hlavní obsah

Mladý Schwarzenegger debutuje jako romantik. Je ztuhlý, píšou recenze

Novinky, Stanislav Dvořák

Mladý Patrick Schwarzenegger jde nahoru – už má hlavní roli v americkém celovečerním filmu. Jablko v tomto případě padlo daleko od stromu tatínka Arnolda, protože ve filmu Midnight Sun (Půlnoční láska) Patrick po celou dobu nikoho nezabije ani neláme kosti. Jde o teenagerskou romanci.

Foto: Profimedia.cz

Patrick Schwarzenegger

Článek

Podle prestižního serveru The Hollywood Reporter (THR) se jedná o „manipulativní, ale efektivní doják“. Cílovou skupinou snímku jsou dospívající dívky, které mají snít o Patrickovi stejně jako hlavní hrdinka (Bella Thornová).

Foto: 20th Century Fox

Mladý Arnold Schwarzenegger v Predátorovi

Zasmušilá teenagerka trpí vzácnou nemocí, kvůli níž nesmí chodit na sluníčko, je tedy v podstatě ”upírka”, což je osvědčené téma. Američtí teenageři milují upírské romance. Tato nemoc ale opravdu existuje a ve skutečném životě má tragické následky (latinsky se jmenuje Xeroderma Pigmentosum).

"Falešně sentimentální, mdlý a banální"
recenze serveru The Wrap

Sedmnáctiletá dívka žije s tatínkem a trpí osamělostí. Jen tajně může z okna pozorovat švarného modrookého Patricka Schwarzeneggera. Bojí se ho oslovit a ani nemá moc příležitostí, protože ve dne ven nechodí. V noci ale vyráží s kytarou na nádraží hrát své vlastní písničky, což vede k seznámení s „božským“. Dívka se sice ztrapní, ale není všem dnům konec. Později se potkají znovu a vzhledem k žánru není těžké odhadnout, co se asi stane.

Podle THR je Patrick Schwarzenegger jako herec „trochu ztuhlý“ (je jasné, po kom to zdědil), ale alespoň skvěle vypadá. Jak napsal americký recenzent – je prostě „dreamy“. Server The Wrap ovšem dodal, že film je falešně sentimentální, mdlý a banální.

Do českých kin půjde v květnu.

Reklama

Výběr článků

Načítám