Hlavní obsah

Mimořádný 54 ½ MFF Karlovy Vary se neuskuteční

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mimořádný 54 ½ MFF Karlovy Vary, původně plánovaný na 18.–21. listopadu tohoto roku, se neuskuteční. Akci zrušili její pořadatelé s ohledem na to, že i nadále trvají karanténní vládní opatření vyhlášená kvůli koronavirové pandemii.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Symbol karlovarského festivalu.

Článek

„Když jsme ohlásili mimořádný 54 ½ MFF Karlovy Vary, setkali jsme se řadou nadšených ohlasů, lidé se do Varů těšili na nové filmy v netradičním čase. Mrzí nás, že ani tuto akci nemůžeme uspořádat, ale v současné době je zdraví naprostou prioritou a já jsem si jistý, že to všichni takto vnímají,“ uvedl prezident MFF Karlovy Vary Jiří Bartoška a dodal: „Věřím, že vše úspěšně překonáme a budeme se moci společně setkat příští rok v červenci v Karlových Varech.“

Foto: Petr Hloušek, Právo

Prezident Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary Jiří Bartoška a ministr kultury Lubomír Zaorálek na říjnové tiskové konferenci.

Odložený 55. ročník MFF Karlovy Vary by měl proběhnout 2. až 10. července 2021.

Reklama

Související témata:

Související články

Chystá se 54 ½ MFF Karlovy Vary

Přehlídka Tady Vary, která dnes startuje v 96 kinech, není jedinou akcí, kterou připravil organizační tým MFF KV. Ve dnech 18. - 21. listopadu 2020 pak...

Výběr článků

Načítám