Hlavní obsah

Millie Bobby Brownová chce být Amy Winehouseovou

Právo, jaš

Ačkoli je britské herečce a zpěvačce Millie Bobby Brownové teprve šestnáct, její kariéra postupuje působivým tempem. Po průlomové roli Eleven v seriálu Netflixu nazvaném Stranger Things ji lze mimo jiné vidět v hlavní roli ve snímku Enola Holmes, jehož protagonistkou je sestra Sherlocka Holmese.

Foto: ČTK

Millie Bobby Brownová má jasný herecký sen.

Článek

V propagačním videu Netflixu pro Jižní Ameriku Brownová odpovídala na otázku, jakou historickou postavu by si chtěla zahrát. „Nenazvala bych ji historickou, ale ráda bych hrála Amy Winehouseovou. Osobně si myslím, že je ikonou r’n’b, bluesové a vlastně veškeré hudby. Miluji její práci, její příběh mě dojal. Proto bych ji chtěla hrát,“ řekla.

Není to poprvé, co Brownová přiznala svůj zájem o Winehouseovou. Dříve ho zmínila v jednom z programů Jimmyho Fallona, ​​v němž zazpívala píseň You Know I'm No Good.

Její sen se navíc může splnit. Chystá se totiž zřejmě životopisný film o britské zpěvačce a ona by mohla v konkurzu uspět. Plán takový snímek natočit oznámil před dvěma lety Mitch Winehouse, otec zesnulé zpěvačky.

Reklama

Výběr článků

Načítám