Hlavní obsah

Michal Hrůza vyrazí v březnu na turné v klubech

Právo, TF

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Turné Michala Hrůzy s názvem Hrůza v klubu začne 1. března v Litomyšli. Měly by na něm zaznít známé hity i zcela nové skladby z připravovaného alba. Také by se měly objevit písně, které Hrůza složil pro české filmy. Role předkapely se ujme mladá zpěvačka Nelly, se kterou Hrůza nazpíval duet pro film Špunti na vodě.

Foto: Milan Malíček, Právo

Michal Hrůza

Článek

Turné bude mít čtrnáct zastávek v následující podobě – 1. 3. Litomyšl, 2. 3. Olomouc, 8. 3. Mladá Boleslav, 9. 3. Pec pod Sněžkou, 15. 3. Krnov, 16. 3. Uherské Hradiště, 22. 3. Písek, 23. 3. Mariánské Lázně, 29. 3. Frýdek-Místek, 5. 4. Tábor, 6. 4. Domažlice, 12. 4. Třebíč. V Praze se zastaví 27. března, a to v Lucerna Music Baru. Skončí 13. dubna v Králíkách.

„Měl jsem štěstí, že se mi několikrát povedlo zahrát pro tisíce lidí, ale chci znovu oslovit i návštěvníky koncertů v klubovém prostředí, kde si budou moct vychutnat blízkost s interpretem a jeho písněmi. Jsou to okamžiky, kdy nastane nový vjem jak z písní známých, tak z písní, které na našich koncertech nikdy neslyšeli,“ přiblížil Hrůza.

Během minulého roku se věnoval také tvorbě písní do českých filmů. Kromě nazpívání duetu s Annou K. ke snímku Ten, kdo tě miloval, napsal také skladby pro nový film Narušitel, který byl do českých kin uveden 24. ledna.

Filmové písně zahraje i na turné. „Zazní na něm průřez písněmi naší tvorby, ale prostor dostanou také skladby, které byly v posledních letech na pódiu opomíjeny,“ dodal Hrůza.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám