Hlavní obsah

Michael Kocáb uvádí nový klip k albu Aftershocks

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Český zpěvák a klávesista Michael Kocáb a australský kytarista Glenn Proudfoot jsou polovinou hudebního osazenstva skvělého alba Aftershocks, jež vyšlo v únoru. Nahráli je společně s fenomenálním baskytaristou Billym Sheehanem a skvělým bubeníkem Virgilem Donatim. Během poměrně krátké doby k němu natočili dva videoklipy.

Foto: Petr Horník, Právo

Glenn Proudfoot a Michael Kocáb, dva hudební přátelé.

Článek

Každá z písní představuje dvě různé polohy alba. Zatímco prvním singlem byla baladická Anna Drops, novinka Praying, jejíž videoklip má premiéru na serveru Mixer.cz, zastupuje agresivní část alba.

Na natáčení klipu se kromě Kocába, Proudfoota a hostů Ivy Pazderkové, Jiřího Hrubeše, Varhana Orchestroviče Bauera a Josefa Novotného podařilo získat i videoparty od Virgila Donatiho, které natáčel  ve své  hollywoodské zkušebně. Donati se dokonce na svém facebookovém profilu svěřil, jak je obtížné naučit se zpaměti všechny party tak, jak je na album nahrál.

V novém videoklipu si zahrál i australský producent Peter „Reggie“ Bowman, který na albu zpíval vokály a smíchal ho.

Nový videoklip je možné zhlédnout zde.

Reklama

Výběr článků

Načítám