Hlavní obsah

Martin Garrix bude hvězdou Balaton Soundu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Balaton Sound, jeden z největších a nejbarevnějších elektronických beach festivalů Evropy, se vrací s prvními oznámenými hvězdami popové a elektronické hudby. Od 29. června do 2. července roztančí lidi na pláži u jezera Balaton Martin Garrix, Marshmello, Alesso, Becky Hill, Paul Kalkbrenner, Paul Van Dyk a mnoho dalších.

Foto: David Peltán

Martin Garrix se na Balaton Sound těší.

Článek

Martin Garrix přidal ke svému vystoupení vzkaz fanouškům: „Stále mi běhá mráz po zádech, když si vzpomenu, jak jsem tam hrál naposledy v roce 2018. Energie z davu byla úžasná. Nemůžu se dočkat, až budu zpátky u slunného Balatonu a zopakujeme si to znovu.“

Tento ročník přinese také čtyři nové a unikátní VIP zóny včetně znovuobnovené Main Stage VIP, kde si mohou návštěvníci užít party přímo po boku vystupujících hvězd.

Svou radost z oznámení festivalu popsal také francouzský DJ Lost Frequencies: „Jsem tak nadšený, že se můžeme znovu setkat! Balaton Sound je klasikou mezi elektronickými festivaly napříč Evropou. Je to také jeden z prvních velkých festivalů, na kterých jsem vystupoval, a proto bude mít vždy speciální místo v mém srdci. Nemůžu se dočkat, až zase ucítím tu atmosféru.“

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám