Hlavní obsah

Marpo připravil biografii a na 28. září 2019 chystá koncert do Letňan

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Český raper Marpo, vlastním jménem Otakar Petřina ml., oznámil, že 5. listopadu vyjde jeho knižní biografie nazvaná Otakar III. Sdělil také, že 28. září 2019 vystoupí na open air koncertu na letišti v pražských Letňanech, na který by rád přilákal 25 tisíc diváků.

Foto: Sherwood - Milan Říský

Marpo a TroubleGang v O2 areně v Praze.

Článek

„Za těch třiatřicet let na světě se mi stalo opravdu moc věcí a poslední tři roky byly obzvlášť jako jízda na horské dráze. Přišlo mi dobré to zaznamenat,“ vysvětlil Marpo skutečnost, že svou první biografii inicioval už teď.

Jejím autorem je fotograf Tomáš Beran, jenž téměř dva roky sledoval Marpovo konání a nafotil klíčové okamžiky jeho života. Proto mají textová a obrazová složka v knize stejnou váhu.

„Marpo má v sobě ten typ energie a aury, kterými v pozitivním slova smyslu dokáže manipulovat lidmi k dobru. Obdržel komplex spravedlnosti, té čisté a naivní, která objektivně neexistuje. Jenže on chce, aby existovala, a věří v ni,“ vysvětlil Beran.

V letošním roce vystoupil Marpo se svým TroubleGangem ve vyprodané pražské O2 areně. Nyní se rozhodl uspořádat open air koncert v pražských Letňanech. Uskuteční se 28. září roku 2019 a rád by na něm přivítal až 25 tisíc diváků. Fanoušci se mohou těšit i na dva exkluzivní zahraniční hosty.

Předprodej vstupenek je už zahájen.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám