Hlavní obsah

Madonna zazpívá dvě písně na finále Eurovize

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na finálovém koncertu letošního ročníku soutěže Eurovision Song Contest, který se odehraje 18. května v izraelském Tel Avivu, vystoupí americká zpěvačka Madonna. Popová královna by měla interpretovat dvě skladby. Uvedl to server Hollywoodreporter.com.

Foto: Petr Horník, Právo

Americká zpěvačka Madonna.

Článek

Madonnino vystoupení na Eurovizi bude jejím čtvrtým vystoupením v Izraeli, přičemž poprvé tam koncertovala v roce 1993. Jednou z chystaných skladeb by podle zahraničních médií měla být dobře známá hitovka, druhou bude úplná novinka.

Madonnin tým měl už údajně i spor s producenty soutěže ohledně dramaturgie, protože zpěvačka plánuje předvést píseň s politickým odkazem. Nakonec se prý vše urovnalo.

Madonna přijede do Izraele se stošedesátičlenným týmem a její vystoupení by mělo stát jeden milion dolarů. Uvedenou částku poskytne podnikatel a filantrop, miliardář Sylvan Adams. Podle izraelských médií svou aktivitu vysvětlil tím, že by akce měla přinést něco umělecky nezapomenutelného.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám