Hlavní obsah

Madonna vydá vzpomínku na turné

Právo, kul

Americká zpěvačka Madonna oznámila, že záznam z jejího turné Madonna: Rebel Heart Tour vyjde letos na podzim jako DVD a blu-ray i s bonusy. Vyjde současně i živé album obsahující 22 písniček z turné.

Foto: Petr Horník, Právo

Americká zpěvačka Madonna.

Článek

Dokument Madonna: Rebel Heart Tour byl natočen na koncertních zastávkách po celém světě a obsahuje jak koncertní záběry, tak videa ze zákulisí, stejně jako dosud nezveřejněný záznam vrcholící představením v Sydney Qudos Bank Aréně v Austrálii v březnu roku 2016.

Film režíroval Jamie King, hudební režii měl na starost Kevin Antunes, hlavním choreografem byl Megan Lawson. Spolurežiséry byli Danny B. Tull a Nathan Rissman, kteří s Madonnou spolupracují na jejích filmech již několik let. Seznam skladeb k filmu a koncertnímu albu Madonna: Rebel Heart Tour obsáhne tvorbu zpěvačky ze všech jejích období včetně skladeb z jejího v hitparádách úspěšného alba Rebel Heart i klasických hitů. Fanoušky potěší nové interpretace některých nadčasových skladeb.

Tourné odstartovalo 9. září 2015 v Montrealu a během sedmi měsíců navštívilo haly v pětapadesáti městech čtyř světadílů. Madonna vystoupila dvaaosmdesátkrát a navíc ve speciální show pro fanklub Tears Of A Clown v Melbourne.

Turné vydělalo 169,8 miliónu dolarů s návštěvností 1 045 479 diváků, což z Madonny učinilo nejvíce vydělávající umělkyni na turné v historii s více než 1,31 miliardy dolarů v prodaných vstupenkách během celé její kariéry.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám