Hlavní obsah

Madonna spolupracovala i s Mikem Tysonem

Právo, (ŠH)

Americká zpěvačka Madonna oznámila, že na chystaném albu Rebel Heart spolupracovala mimo jiné i s bývalým slavným boxerem Mikem Tysonem.

Foto: ČTK

Madonna má s vydáním nové desky potíže. Zlobí ji piráti.

Článek

Tento osmačtyřicetiletý rodák z newyorského Brooklynu se podílel na písničce Iconic, na níž spolupracoval i hiphoper Chance The Rapper. Dalšími hosty připravovaného alba jsou Nicki Minaj, Nas, Alicia Keys, Ryan Tedder, Avicii či Diplo.

Kolekce Rebel Heart by se měla dostat na trh 9. března. Madonna oznámila, že bude obsahovat devatenáct skladeb. Z desky už zveřejnila písně Living For Love, Devil Pray, Ghosttown, Unapologetic Bitch, Illuminati a Bitch I’m Madonna, kterou zpívá s Nicki Minaj.

Učinila tak poté, co se na internet dostalo několik písní, které nazvala nedokončenými verzemi, přičemž později unikly i další. K této pro ni jistě nemilé události došlo během loňského prosince a zpěvačka dala několikrát najevo, že jí to bere chuť do další práce.

Madonna také nedávno potvrdila, že vystoupí na 57. ročníku udělování cen Grammy. Slavnostní ceremoniál předávání prestižních hudebních cen se uskuteční 8. února ve Staples Center v Los Angeles. Madonna by na něm měla zazpívat zmiňovanou skladbu Living For Love, která je zároveň prvním singlem z nahrávky Rebel Heart.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám