Hlavní obsah

Lobbisté, komunisté a hokejisté. Kancelář Blaník bude pokračovat v září

Novinky, Stanislav Dvořák

Na satirický politický seriál ze současnosti Kancelář Blaník, který vysílala internetová televize Stream.cz, naváže na podzim druhá řada. V běžné televizi se ale opět neobjeví, podle tvůrců je moc kontroverzní.

Foto: 4press

Marek Daniel v seriálu Kancelář Blaník

Článek

„Diváci, fanoušci i kamarádi se nás neustále ptají, proč neběží Blaník také na některé z klasických televizí. V tomto ohledu probíhala i nějaká jednání, ale kontroverzní obsah seriálu asi zatím zůstává souzený daleko liberálnějšími prostředími internetu,“ řekl producent Kanceláře Blaník Milan Kuchynka.

Kancelář Blaník se odehrává v zákulisí dnešní politiky, sleduje slizké PR agentury, politiky a různé podvodníky. Pozornosti neunikli lobbisté, komunisté, hokejisté ani fotbalisté.

Foto: 4press

Halka Třešňáková, Marek Daniel a Michal Dalecký v seriálu Kancelář Blaník

Hlavní role hrají Marek Daniel, Halka Třešňáková či Michal Dalecký, samy sebe si zahrály osobnosti jako Sandra Nováková, Ladislav Hampl, Ivana Chýlková nebo Jan Hřebejk.

„Jsme rádi, že si nás lidé na internetu a sociálních sítích našli a že je náš seriál baví. I když to, co se v něm děje, je spíš k pláči,” říká režisér Marek Najbrt, který natočil také Mistry, Protektora, Polski film a část seriálu Terapie. Na scénáři Kanceláře Blaník se podílejí Robert Geisler, Benjamin Tuček, Marek Najbrt a Tomáš Hodan.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám